La Ferreteria al teu costat

PINTURA I DECORACIÓ

Disposem d'una gran varietat de pintura i material, esmalts, acrílics, tints, vernissos etc de les millors marques del mercat com poden ser TKROM, XYLAZEL, TITAN, LLEVETWOOD, DEVA a més a més tot el material necessari tan com per particulars o professionals del sector.

Per altra banda també tenim una gran assortiment de parquet , flotant, laminat, multicapa  de les marques més reconegudes com  KRONOSWISS

Pel que fa el jardí, també som distribuïdors de tot tipus de gespa artificial, tallagespes HONDA, motoserres i desbrossadores ECHO, piscines, sistemes de reg o mobiliari.


LLEVETWOOD

LLEVETWOOD és el nostre producte estrella pel que fa a vernissos, patentat exclusivament per CASA LLEVET  ha estat dissenyat per aplicacions a zones de temperatures extremes. on mostra una durabilitat i protecció de la fusta immillorable.


MATERIAL PER PINTORS

Tenim un ampli estock de productes per cobrir totes les necessitats dels nostres clients alhora de poder executar els seus projectes. A les nostres delegacions trobarà tot el que li faci falta referent a material per a pintar.PINTURA